Antena 3 Show Vei fi ŞOCAT de felul cum arată acum. Schimbare DRAMATICĂ în doar câteva luni

Vei fi ŞOCAT de felul cum arată acum. Schimbare DRAMATICĂ în doar câteva luni

de L.D.    |    13 Ian 2013   •   21:29
Vei fi ŞOCAT de felul cum arată acum. Schimbare DRAMATICĂ în doar câteva luni
Sursa foto: Foto: Daily Mail

În cazul în care aveam nevoie de mai multe dovezi, autorităţile din Oregon, Statele Unite, au pus la dispoziţia publicului câteva fotografii, care expun efectele şocante pe care drogurile le pot avea asupra corpului uman, scrie Daily Mail.

În ciuda faptului că efectele devastatoare ale metanfetamenei sunt bine cunoscute de lumea întreagă, acest drog este în continuare consumat de milioane de oameni.

Fotografiile au ca scop demonstrarea efectelor drogurilor în doar câteva luni de la începerea administrării acestora.

Realizate înainte şi după câteva luni de consum, imaginile, în care sunt înfăţişate nouă persoane, atât bărbaţi cât şi femei, demonstrează degradarea, din punct de vedere fizic, prin care trec consumatorii de substanţe.

Persoanele dependente de droguri din fotografii pot fi observate cu răni profunde pe faţă, părţi din dantură lipsă, cât şi zone destul de mari din podoaba capilară afectate.

Toate cele nouă persoane din fotografii sunt dependente de droguri extrem de periculoase precum cocaină, heroină sau metanfetamină, potrivit sursei citate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close