Antena 3 CNN Show Viorel Lis, internat de urgență! Prognosticul medicilor e rezervat. Oana: „Să vă rugați pentru el”

Viorel Lis, internat de urgență! Prognosticul medicilor e rezervat. Oana: „Să vă rugați pentru el”

Fostul Primar General al Capitalei, Viorel Lis, are mari probleme de sănătate şi a fost internat într-o clinică de recuperare. Anunţul a fost făcut chiar de către soţia sa, Oana, care a lansat un apel la rugăciune pentru fostul edil.

Viorel Lis, internat de urgență! Prognosticul medicilor e rezervat. Oana: „Să vă rugați pentru el”
de Alexandra Dima    |    28 Iul 2022   •   12:07

Starea de sănătate a lui Viorel Lis a fost tot mai precară în ultima perioadă, fostul primar pierzându-şi aproape complet funcțiile locomotorii. Tocmai de accea internarea sa într-o clinică de specialitate, luni, a fost o necesitate. Soţia sa îi este alături, în unitatea medicală.

Chiar dacă medicii sunt rezervaţi, Oana Lis speră la o minune și crede cu tărie că Viorel se poate face bine, după ce a ajuns să nu mai poată merge deloc. 

Aceasta a cerut ajutorul internauților, lansând un apel la rugăciune şi gânduri bune pentru soţul său. 

"Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!... În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune și cu mai putin bune... asa că voiam să vă zic că de luni sunt internată intr- un spital de recuperare cu Viorel, ca i s-a degradat foarte mult starea intr-o săptămână.

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo sansa ca să se recupereze si sa nu cada la pat, trebuia să fac asta pentru el si, bineînțeles, am si eu durerile mele de tratat.

Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru ca eu cred in energii si daca sunteti aici pe pagina mea... aveti energie bună in suflet. Si cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare pentru ca calitatea vietii contează la orice vârstă.", a scris Oana Lis pe contul său de Facenook.   

Viorel Lis a cerut să-i fie pregătit locul de veci!

 

×
Subiecte în articol: Viorel Lis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close