Antena 3 CNN Show Viorica și Ioniță din Clejani, cadou inedit pentru Johnny Depp, de ziua lui, la București. Actorul a fost cinstit cu mici, sarmale și pălincă

Viorica și Ioniță din Clejani, cadou inedit pentru Johnny Depp, de ziua lui, la București. Actorul a fost cinstit cu mici, sarmale și pălincă

Johnny Depp și-a sărbătorit ziua de naștere la București. Acesta a primit un cadou inedit din partea Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, cu care este prieten de 23 de ani.

de Ioana Mircea    |    17 Iun 2023   •   22:13

Johnny Deep a împlinit 60 de ani, moment în care a petrecut la București, în cadrul unul concert la Romexpo și alături de Viorica și Ioniță din Clejani. Artiștii se cunosc de 23 de ani.

Actorul de la Hollywood este la a doua sa vizită în România și de data aceasta a primit din partea familiei din Clejani, o ie tradițională românească, și un chimir, pe care le-a și purtat-o pe scenă, în timpul concertului său. Totodată, vedeta a fost cinstită cu mici, sarmale și pălincă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Mă bucur dacă am putut să facem ceva bun. Suntem patrioți și vrem să fie cunoscută România pentru că avem cu ce. Avem tradiții, avem oameni talentați. Johnny Depp este un om de calitate care apreciază frumosul și mai ales respectă prietenia. Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde", a declarat Ioniță din Clejani pentru click.ro.

Citește și: Amber Heard, înțelegere cu Johnny Depp în cazul de defăimare

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close