Antena 3 CNN Sport "A fost o umilință prea mare”: Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj

"A fost o umilință prea mare”: Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Adrian Mutu, și-a dat demisia după eșecul de 0-4 pe care l-a avut echipa pe care a antrenat-o în meciul cu Corvinul.

"A fost o umilință prea mare”: Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj
Sursa foto: Facebook/Adrian Mutu
de Ioana Mircea    |    03 Apr 2024   •   16:45

După un eșec jenant în Cupa României, Adrian Mutu și-a anunțat demisia de la CFR Cluj. "Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător", a spus Adrian Mutu după eșecul de 0-4 suferit contra Corvinului în Cupa României Betano.

El a punctat că demisia sa a fost înaintată președintelui clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, la ora 11:00 dimineața și așteaptă acceptarea acesteia de către conducerea clubului. "A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec," a adăugat Mutu.

Antrenorul a subliniat că evoluția echipei în meciul împotriva Corvinului și lipsa de atitudine au stat la baza deciziei sale de a demisiona. "Este împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață," a concluzionat Mutu.

Adrian Mutu a preluat funcția de antrenor al CFR Cluj pe 24 ianuarie, însă, după eșecul suferit în fața FC Botoșani, obiectivul său de a câștiga titlul în SuperLiga și Cupa României a devenit din ce în ce mai dificil de realizat pentru echipa clujeană, potrivit fanatik.ro.

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu CFR Cluj
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close