Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Accident la Raliul Sibiului. Două persoane au ajuns la spital

Accident la Raliul Sibiului. Două persoane au ajuns la spital

Accident la Raliul Sibiului. Două persoane au ajuns la spital
15 Apr 2016   •   23:05

Doi copiloţi de la Raliul Sibiului se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde li se fac investigaţii medicale după ce au suferit răni uşoare în urma unei ciocniri pe traseu, în proba specială de noapte, spre staţiunea Păltiniş, a precizat vineri, pentru AGERPRES, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al spitalului. 

"Este vorba de un bărbat şi de o femeie. Sunt conştienţi, stabili, acum sunt la Radiologie. Nu par să fie probleme deosebite, e vorba de traumatism de torace, de gleznă. Cei doi pacienţi sunt de la raliu", a declarat Decebal Todăriţă. 

Contactată de AGERPRES, Gabriela Vişan, purtător de cuvânt al competiţiei, a confirmat că este vorba de cei doi copiloţi de la Campionatul Naţional Dunlop 2, Anamaria Popa şi Cătălin Basa. 

Proba specială de noapte, în care a avut loc ciocnirea, a fost anulată de organizatori. 

"Proba Speciala programată să înceapă de la ora 19,08, cu startul la Păltiniş a fost anulată ca urmare a unui incident petrecut în cadrul primei probe de la Curmătură. Din păcate, drumul nu a putut fi eliberat în 20 de minute, aşa cum prevede regulamentul, motiv pentru care s-a decis anularea probei de la Păltiniş. După ce au luat startul, la ora 17,00, în prima proba specială de la Curmătură, care măsura 10,80 km, două dintre echipajele care au luat startul în cadrul Campionatului Naţional 2 Dunlop, s-au ciocnit. Pentru eliberarea zonei s-a acţionat rapid, însă drumul nu a putut fi eliberat în timp util, astfel că directorul organizatoric a decis, pentru siguranţa echipajelor, să anuleze Păltinişul", se arată într-un comunicat publicat de organizatori pe site-ul oficial al Raliului Sibiului. 

Raliul Sibiului se reia sâmbătă, cu 10 probe speciale, cu o lungime totală de 86,90 km. În premieră, Raliul Sibiului va avea loc şi pe Transalpina.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close