Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Adrian Sutil ar putea fi judecat pentru vătămarea corporală a unui oficial Renault

Adrian Sutil ar putea fi judecat pentru vătămarea corporală a unui oficial Renault

Adrian Sutil ar putea fi judecat pentru vătămarea corporală a unui oficial Renault
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
17 Mai 2011   •   11:51

Adrian Sutil, pilotul echipei Force India, ar putea să fie judecat pentru vătămare corporală, în urma incidentului care a avut loc la finalul Marelui Premiu al Chinei din 17 aprilie, când germanul s-a bătut într-un club cu Eric Lux, CEO al Genii Capital, companie ce deţine în copropietate echipa Renault.

În lumina evenimentelor care s-au petrecut la Shanghai în 17 aprilie, Eric Lux a decis să înainteze o plângere împotriva lui Adrian Sutil pentru vătămare corporală”, se arată într-un comunicat de presă remis de Marc Henzelin, avocatul lui Eric Lux, care a continuat: „Imediat ce plângerea va fi înregistrată, FIA şi echipa Force India vor fi de asemenea notificate”.

Sutil şi-a cerut scuze pentru incident într-o declaraţie făcută publică săptămâna trecută, în timp ce echipa pentru care concurează nu a făcut niciun comentariu vis-a-vis de acest caz. „S-a întâmplat după cursa din China. La acest eveniment, pe care l-am vizitat în calitate de persoană privată, a existat o acţiune nefericită din partea mea, din cauza căreia am rănit neintenţionat o altă persoană. Regret incidentul şi mi-am cerut scuze”, a declarat pilotul german.

Conform presei, Adrian Sutil l-ar fi lovit pe Eric Lux cu o sticlă de şampanie, după ce oficialul Renault l-a abordat în clubul în care germanul venise să sărbătorească prima victorie a sezonului pentru Lewis Hamilton. martorii susţin că Lux ar fi ieşit din local având sânge la gât, iar mai multe persoane au observat urme de lovituri şi la Marele Premiu al Turciei.

×
Subiecte în articol: proces vatamare corporala Formula 1
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close