Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Aducerea Formulei 1 în Rusia, prioritate pentru Ecclestone

Aducerea Formulei 1 în Rusia, prioritate pentru Ecclestone

Aducerea Formulei 1 în Rusia, prioritate pentru Ecclestone
11 Iul 2010   •   15:05

Bernie Ecclestone are ca prioritate aducerea Formulei 1 în cea mai întinsă țară a lumii, Rusia. Oficialul Formulei 1 se gândește serios să readucă Marele Circ în Africa de Sud, dar spune că Rusia este prioritată în acest sens. Ecclestone consideră că este inacceptabil ca Rusia să nu fie reprezentată în cea mai importantă competiției din automobilism.


?Singurul semn de întrebare este Rusia, unde ar trebui să fim și nu suntem. Ar fi frumos să fim prezenți în toată lumea, dar Rusia este mai importantă în acest moment. Africa este limitată pentru toți oamenii implicați în Formula 1 pentru afaceri, în timp ce Rusia este larg deschisă.?


Ultimul Mare Premiu de Formula 1 organizat în Africa de Sud, la Kyalami, a fost în 1993, iar experiența Cupei Mondiale la fotbal a arătat că statul african este pregătit să găzduiască mai multe competiții sportive importante.


?Am vorbit cu mai mulți oameni și este un continent (n.r. Africa) pe care ar trebui să fim. ?, a declarat Bernie Ecclestone, potrivit Eurosport.


Cât despre Marele Premiu al Rusiei, Ecclestone crede că ar mai putea dura până când acesta ar putea fi inclus în calendar.


?Șansele sunt bine, trebuie doar să găsim locul potrivit pentru circuit. Probabil că mai durează trei ani?
, a spus britanicul.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bernie Ecclestone Formula 1 Rusia
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close