Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Agentul lui Schumacher: "Mai uşor găseşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori în F1"

Agentul lui Schumacher: "Mai uşor găseşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori în F1"

Agentul lui Schumacher: "Mai uşor găseşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori în F1"
Sursa foto: weber schumacher
06 Mai 2010   •   19:22

Revenirea în Formula 1 nu este foarte uşoară pentru septuplul campion mondial Michael Schumacher. Agentul pilotului german spune că sunt probleme atât cu găsirea de sponsori, dar şi de suporteri. Oamenii au apucat să se împace cu gândul retragerii germanului, iar acest lucru se vede acum. Dacă pe vremuri majoritatea fanilor Formulei 1 purtau şepci roşii ale echipei Ferrari de dragul lui "Schumi", Willi Webber observă că acum nimeni nu are şepci argintii, ale echipei Mercedes GP.
"Vânzările nu sunt aşa cum ne aşteptam, există multe rezerve. S-a instalat o anumită Schumi-saturaţie. Oamenii spun: "Dumnezeule, unde pilotează acum?" Toată lumea îl ştie drept un învingător permanent. În trecut, tribunele erau pline de şepci cu Ferrari. Acum pot să număr şepcile argintii cu degetele de la o mână. Acum, este mai uşor să întâlneşti o femeie virgină la 50 de ani decât sponsori în Formula 1", a declarat agentul lui Schumacher, Willi Weber.

"Nu ştiu dacă se va ajunge la nivelul din trecut. Oamenii s-au obişnuit cu absenţa lui Schumacher", a completat Weber.
Agentul lui Schumacher este realist şi recunoaşte că pilotul de 41 de ani are foarte mici şanse să se mai lupte în acest an pentru titlul mondial, cu toate că este într-o formă de invidiat.

"Trebuie să se producă un miracol pentru ca Michael să lupte pentru titlul mondial în acest an. Cred că abia în 2011 va reuşi să controleze echipa. Să nu ne amăgim: este puţin probabil ca Mercedes să reuşească ceva notabil în Marele Premiu al Spaniei, din acest week-end. Din punct de vedere fizic, Schumacher este în formă maximă, însă asta nu îl ajută mult. El are acum a patra cea mai bună maşină din campionat. I-ar plăcea să facă mai multe teste, însă acum este interzis. În perioada în care el a lipsit, monoposturile de Formula 1 s-au schimbat dramatic", a completat Weber, potrivit Mediafax.
Cursa de la Barcelona, contând pentru Marele Premiu al Spaniei, va avea loc duminică, 9 mai.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1 Michael Schumacher
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close