Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Alain Prost va concura pe un vehicul Dacia Duster în cadrul Trofeului Andros 2009/2010 (FOTO)

Alain Prost va concura pe un vehicul Dacia Duster în cadrul Trofeului Andros 2009/2010 (FOTO)

Alain Prost va concura pe un vehicul Dacia Duster în cadrul Trofeului Andros 2009/2010 (FOTO)
17 Noi 2009   •   13:34

Dacia va participa la celebra competiţie auto pe gheaţă Trofeul Andros, ediţia 2009/2010, vehiculul românesc urmând să fie pilotat de fostul pilot de Formula 1 Alain Prost, la categoria Silhouette.

Conform unul comunicat postat pe site-ul oficial al Dacia Group, regulamentul concursului Trofeul Andros nu permite echiparea vehiculelor din competiţie cu elemente de tehnologie foarte sofisticate sau costisitoare. Astfel, concurenţii vor apela la soluţii simple şi ingenioase, două trăsaturi care definesc spiritul Dacia.

Alain Prost a ales Dacia pentru simplitatea, eficienţa şi robusteţea care caracterizează marca românească. "Sunt încântat să concurez pe Dacia Duster. Este un vehicul complet nou şi sunt mândru să particip la promovarea acestuia într-un context atât de original cum este Trofeul Andros. Am încredere în capacitatea şi în fiabilitatea vehiculului pentru această cursă, având în vedere colaborarea cu Renault Sport Technologies", a explicat Alain Prost, anunţă Dacia Group.

Cu ocazia acestui eveniment, Dacia dezvăluie numele şi liniile modelului Duster, cel de-al şaselea model al mărcii. Acest vehicul 4x4 robust şi fiabil, cu vocaţie internaţională, va fi destinat clienţilor aflaţi în căutarea unui vehicul offroad pentru uz cotidian la un preţ accesibil.



Trofeul Andros a luat fiinţă în 1990 şi este un campionat pe gheaţă care combină performanţele de viteză cu spectacolul, în cadrul mai multor categorii de probe. Detalii aici.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacia Duster
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close