Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Antonio Banderas şi-a prezentat echipa care va concura în CM de motociclism

Antonio Banderas şi-a prezentat echipa care va concura în CM de motociclism

Antonio Banderas şi-a prezentat echipa care va concura în CM de motociclism
06 Apr 2010   •   17:24


Starul hollywoodian Antonio Banderas a participat la un eveniment la Madrid unde echipa sa care va participa la Moto 2 - noua denumire a Clasei 250cc din cadrul Campionatului mondial de motociclism - a fost prezentată oficial.

Celebrul actor spaniol a subliniat încă o dată pasiunea sa pentru motociclism la Madrid, luni, unde a prezentat echipa Jack&Jones, din care fac parte piloţii Kenny Noyes şi Joan Olive, la cârma unor prototipuri Promoharris. Moto 2 va începe în acest weekend în Qatar, unde este programată prima etapă din Campionatul Mondial de motociclism.

Banderas, care deţine cinci motociclete, se află la prima aventură afaceristă în domeniul sportiv şi a declarat că va face tot posibilul să ajute la dezvoltarea şi promovarea echipei. "Vreau să mă asigur că echipa şi cei doi piloţi, Joan şi Kenny, au tot ce le trebuie să concureze la cel mai înalt nivel. Voi merge la toate cursele la care pot, dar evident asta va depinde foarte mult şi de meseria mea de actor. Sunt un mare fan al motociclismului", a declarat Banderas.

Vorbind despre categoria Moto2 la care va concura echipa lui, Banderas a adăugat: "Cred că este foarte interesantă şi vom vedea adevăratele calităţi ale piloţilor. Toată lumea are acelaşi motor, care este foarte puternic, şi va conta talentul fiecărei echipe şi a staffului tehnic".

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close