Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Antrenamentele pentru MP al Australiei, dominate de Hamilton şi Button

Antrenamentele pentru MP al Australiei, dominate de Hamilton şi Button

Antrenamentele pentru MP al Australiei, dominate de Hamilton şi Button
Sursa foto: lewis hamilton
26 Mar 2010   •   15:19

Monoposturile McLaren au fost cele mai rapide la antrenamentele pentru Marele Premiu al Australiei. Lewis Hamilton a avut cel mai bun timp pe circuitul de la Melbourne şi a fost urmat îndeaproape de Jenson Button, Mark Webber şi Michael Schumacher. Cursa pentru MP al Australiei se va desfăşura duminică, 28 martie, începând cu 9:00 dimineaţa, ora României.
Pregătirile pentru cel de-al doilea Mare Premiu al anului 2010 au început, vineri, la Melbourne, cu sesiunile de pregătire. Piloţii şi-au testat monoposturile iar dintre ei s-a remarcat britanicul Lewis Hamilton, care a reuşit un tur de pistă de 25,801 secunde. Colegul de echipă şi campionul en-titre Button a "alergat" cu 0,275 secunde mai încet. Locul al treilea i-a revenit unui Australian. Mark Webber s-a descurcat bine pe pământul natal şi a obţinut un timp bun în faţa germanului de 41 de ani, Michael Schumacher. Testele au fost marcate de umiditatea surprinzător de scăzută a pistei, care au luat prin surprindere toate echipele.
"Cu siguranţă nu sunt codiţiile meteo cu care-s obişnuit în Australia, dar am apucat să mergem şi pe asfalt uscat, ceea ce nu este rău. Pista a fost şi ea foarte murdară la început, mulţi piloţi nu au vrut să iasă la teste prea devreme. Eu am intrat repede, totuşi, pentru că vroiam să mă distrez puţin", a declarat după antrenamente britanicul Hamilton, potrivit BBC.
Câştigătorul primei etape a sezonului, spaniolul Fernando Alonso, nu a reuşit să înregistreze decât al 15-lea timp, cu un loc deasupra unui alt nume de temut, Sebastian Vettel.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close