Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Bernie Ecclestone preferă regimurile totalitare și îi laudă pe Adolf Hitler și Max Mosley

Bernie Ecclestone preferă regimurile totalitare și îi laudă pe Adolf Hitler și Max Mosley

Bernie Ecclestone preferă regimurile totalitare și îi laudă pe Adolf Hitler și Max Mosley
04 Iul 2009   •   18:44

Proprietarul drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat într-un interviu acordat cotidianului The Times că preferă regimurile totalitare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler pentru capacitatea sa de a rezolva treburile, citează Mediafax.

?În multe privinţe, în afara faptului că Hitler s-a lăsat purtat de val şi convins să facă lucruri pe care nu ştiu dacă le dorea sau nu, el putea comanda foarte mulţi oameni, era capabil să rezolve lucruri. Nu a fost un dictator?, a spus Ecclestone, menționând că democrația nu este benefică: ?Democraţia nu a făcut prea mult bine multor ţări, inclusiv Marii Britanii?.

Patronul Formulei 1 a precizat și că preferă liderii puternici, printre aceștia aflându-se și Max Mosley, președintele Federației Internaționale de Automobilism, care s-a încăpățânat să își impună ideile în Formula 1, cu riscul de a pierde echipe precum Ferrari, Renault sau McLaren. ?Margaret Thatcher a luat decizii bune şi a rezolvat treburi. Ea a fost cea care a construit, încet-încet, această ţară. Acum iar am devenit delăsători. Tipii ăştia, Gordon şi Tony, încearcă să se facă plăcuţi de toată lumea. Max ar face o treabă grozavă. El este un bun lider. Nu cred că trecutul său va fi o problemă?, a declarat Ecclestone.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bernie Ecclestone Adolf Hitler
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close