Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Button îl ia tare pe Schumacher: "Formula 1 nu mai e ca atunci când s-a retras el"

Button îl ia tare pe Schumacher: "Formula 1 nu mai e ca atunci când s-a retras el"

Button îl ia tare pe Schumacher: "Formula 1 nu mai e ca atunci când s-a retras el"
Sursa foto: jenson button
23 Ian 2010   •   17:36

Campionatul mondial en-titre în Formula 1, Jenson Button, crede că Michael Schumacher nu va avea o revenire în circuit aşa de uşoară cum speră. Button, care va pilota în acest sezon pentru McLaren, îl avertizează pe septuplul campion mondial german de 41 de ani că "Marele Circ" nu mai este nicidecum aşa cum era în 2006, anul la finalul căruia s-a retras Schumacher. În ciuda surprizelor pe care le va avea germanul, însă, Button crede că acesta va fi, în continuare, un pilot de top.
"Cred că Michael va redeveni un pilot rapid, dar va avea şi multe surprize, pentru că Formula 1 este altfel faţă de ceea ce a fost acum trei ani. Maşinile se pilotează în mod diferit, va trebui să se obişnuiască, cred ca va fi un pic surprins în Bahrain (n.r. - la primul Grand Prix al sezonului, în martie)", a declarat Button, potrivit Mediafax.
Jenson Button, care a câştigat în 2009 titlul în Formula 1 la bordul unui bolid BrawnGP, nu are nici o îndoială, însă, că Schumacher se va număra printre piloţii de top ai competiţiei odată ce se obişnuieşte cu maşinile moderne.
"Formula 1 este un sport exigent, dificil, asta este clar, dar Michael va fi în formă în luna martie, nu mă îndoiesc de acest lucru, pentru că el a trăit întotdeauna aşa. Schumacher nu a revenit să evolueze la mijlocul plutonului, dar şi eu sunt în formă", a declarat Button.
Germanul Michael Schumacher va pilota, în 2010, pentru team-ul Mergedes GP şi are scopul declarat de a câştiga cel de-al optulea titlu mondial din carieră.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close