Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Calificările Marelui Premiu al Japoniei, amânate până duminică

Calificările Marelui Premiu al Japoniei, amânate până duminică

Calificările Marelui Premiu al Japoniei, amânate până duminică
Sursa foto: Foto: fotowarung.bazuki.com
09 Oct 2010   •   12:09

Calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, programate sâmbătă, de la ora 08.00 (ora locală 14.00), au fost amânate până duminică, ora 04.00 (ora locală 10.00), din cauza ploii, au decis comisarii cursei de la Suzuka, informează Mediafax.

Potrivit autosport.com, comisarii vor inspecta pista duminică, la ora 03.30 (ora locală 09.30), şi dacă starea acesteia va permite desfăşurarea şedinţei, calificările vor începe la 04.00.

Sâmbătă, după ce startul a fost amânat de câteva ori cu câte o jumătate de oră din cauza ploii torenţiale care a căzut la Suzuka, s-a stabilit că şedinţa de califcări nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă. De altfel, majoritatea piloţilor a preferat să nu participe la antrenamentele de sâmbătă dimineaţă, numai Jaime Alguersuari (Toro Rosso) şi Timo Glock (Virgin) efectuând câte un tur cronometrat.

Şi în 2004 calificările MP Japoniei au fost amânate pentru duminică, din cauza unui taifun care a lovit regiunea cu ploi şi rafale de vînt de peste 150 de km/h.

Cursa japoneză este programată duminică, de la 09.00.

Antena3.ro

×
Parteneri
Polițele RCA Euroins expiră peste 90 de zile
x close