Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Campionatul mondial de motociclism va veni, din 2012, în ţara vecină, Bulgaria

Campionatul mondial de motociclism va veni, din 2012, în ţara vecină, Bulgaria

Campionatul mondial de motociclism va veni, din 2012, în ţara vecină, Bulgaria
Sursa foto: Moto Grand Prix
27 Feb 2009   •   18:40

Bulgarii au dat o importantă lovitură şi au câştigat dreptul de a organiza, timp de cinci sezoane, un Mare Premiu de Moto Grand Prix. Începând cu 2012, Valentino Rossi & co. vor veni la sud de Dunăre pentru a se întrece în mare viteză. Cum pista pentru viitorul Mare Premiu al Bulgariei nu există încă, vecinii noştri de la sud încearcă, acum, să găsească o locaţie pentru a construi circuitul care le lipseşte.
Federaţia bulgară de motociclism a reuşit să obţină aceast privilegiu în urma negocierilor pe care le-a purtat cu deţinătoarea drepturilor din Moto GP, Dorna Sports.
"Aceast contract este un prim pas pentru aducerea competiţiei Moto GP în Bulgaria, este un proiect extrem de interesant pentru noi. Guvernul bulgar s-a arătat foarte interesat de posibilitatea de avea în această ţară un Mare Premiu. Suntem încrezători în capacitatea acestei ţări de a organiza eficient un Mare Premiu şi în deplină siguranţă", a declarat Carmelo Ezpeleta, preşedintele companiei Dorna Sports, conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Moto GP
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close