Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Chinezii au doborât unul dintre cele mai râvnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapidă mașină de serie

Chinezii au doborât unul dintre cele mai râvnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapidă mașină de serie

27 Mai 2017   •   22:38
Chinezii au doborât unul dintre cele mai râvnite recorduri din lumea auto. Aceasta este cea mai rapidă mașină de serie

Chinezii au reuşit să doboare unul dintre cele mai râvnite recorduri, chiar pe circuitul de viteză pe care zeci de ani s-au luptat cele mai prestigioase mărci din industria auto.

Chinezii de la NextEV au reuşit să scoată cel mai bun timp pentru o maşină de serie, parcurgând cei 21 de kilometri ai Nurburgring în 6 minute, 45 de secunde și 9 zecimi. NextEV a reuşit să devină astfel cea mai rapidă maşină de serie din istorie.

Supercarul electric al chinezilor are 1380 de cai putere scoşi din patru motoare conectate la patru cutii de viteze distincte şi este capabil să atingă 100 km/h în doar 2,7 secunde. Autonomia anunţată de constructorul chinez este de maximum 424 de kilometri, iar preţul depăşeşte 1,2 milioane de euro, notează Jurnalul Național.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close