Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto După Bourdais, şi Piquet Jr. îşi face bagajele. Renault îl concediază pe pilotul brazilian

După Bourdais, şi Piquet Jr. îşi face bagajele. Renault îl concediază pe pilotul brazilian

După Bourdais, şi Piquet Jr. îşi face bagajele. Renault îl concediază pe pilotul brazilian
Sursa foto: piquet jr
03 Aug 2009   •   23:13

Nelson Piquet Jr. devine al doilea pilot din Formula 1 concediat de echipa sa în sezonul 2009. Echipa franceză Renault a anunţat luni că renunţă la serviciile brazilianului, după ce acesta nu a câştigat nici un punct în cele zece curse în care a participat. În iulie, Scuderia Toro Rosso îl concediase pe francezul Sebastien Bourdais, pentru motivul de contraperformanţă.
"Am primit o scrisoare de la Renault în care sunt informat despre intenţia lor de a nu-mi mai încredinţa un volan de Formula 1 în acest sezon. Vreau să mulţumesc micului grup de persoane care m-a susţinut şi alături de care am lucrat la Renault F1, însă este clar că am primit vestea cu o profundă dezamăgire. Viaţa merge înainte, vreau să încerc să-mi regăsesc reputaţia de pilot rapid şi învingător", a declarat Piquet pe site-ul personal, potrivit Mediafax.
Pilotul de 24 de ani este la al doilea sezon ca pilot în "Marele Circ". În primul său an la Renault, s-a clasat pe locul al 12-lea în clasamentul general, cu 19 puncte câştigate.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1 concediat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close