Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Ecclestone se oferă să îl ajute pe Vettel să ajungă la o echipă mare de Formula 1

Ecclestone se oferă să îl ajute pe Vettel să ajungă la o echipă mare de Formula 1

Ecclestone se oferă să îl ajute pe Vettel să ajungă la o echipă mare de Formula 1
Sursa foto: Sebastian Vettel
13 Feb 2009   •   17:03

Bernie Ecclestone a dezvăluit că ar fi de acord să îl "ajute" pe Sebastian Vettel să ajungă la o echipă fruntaşă de Formula 1, dacă ar avea nevoie, deşi recunoaşte că forma actuală a germanului îl recomandă fără ajutor suplimentar.
Vettel a devenit unul dintre cei mai promiţători piloţi din Marele Circ, după un sezon 2008 superb - primul lui sezon în Formula 1 -, când a reuşit să obţină o victorie-record în Marele Premiu de la Monza. În urma respectivului succes, Vettel a devenit cel mai tânăr pilot care a câştigat o cursă, la 21 de ani şi 74 de zile, după ce înainte devenise cel mai tânăr pilot care s-a calificat în pole-position şi cel mai tânăr pilot care a câştigat puncte într-o cursă de Formula 1.
Deşi Vettel va activa în 2009 la Red Bull Racing, mai mulţi oameni din Formula 1 consideră că acesta va ajunge mai devreme sau mai târziu la Ferrari, o situaţie care ar fi şi pe placul lui Ecclestone. "Dacă are nevoie de ajutor, poate să mă sune. Lucrurile se pot schimba rapid şi poate echipa Red Bull va fi încântată să îl vândă la finalul anului. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla", a declarat Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, pentru publicaţia germană Auto Bild.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close