Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain

Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain

03 Mar 2010   •   14:08
Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain
Sursa foto: bruno senna

Conducătorii echipei de Formula 1 Campos Meta F1 au simţit nevoia să remodeleze brandul cu care se vor duce săptămâna viitoare în Bahrain. Astfel, în prima etapă a sezonului 2010, echipa debutantă va purta numele de Hispania Racing (HRT F1). Schimbarea este strâns legată şi de schimbarea patronatului cu o lună în urmă, atunci când omul de afaceri Carabante a preluat echipa.
?Noul nume al echipei semnifică o nouă naştere a ambiţiilor noastre în Formula 1 şi subliniază efortul incredibil pe care îl facem în aceste momente, fără ca lumea să ştie, pentru a avea un debut plin de succes în Bahrain, pe 14 martie.", a declarat managerul echipei, Colin Kolles, potrivit Eurosport.
Drumul spaniolilor nu a fost deloc unul uşor până în acest moment. Echipa iberică nu a participat la nici una din sesiunile de teste, iar viitorul părea unul sumbru până când Jose Ramon Carabante a întins o mână de ajutor care s-a dovedit providenţială. La Bahrain, pe 14 martie, Hispania se va prezenta cu piloţii Bruno Senna (în foto), nepotul lui Ayrton Senna, şi Karun Chandhok, un debutant indian.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close