Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Exemplu de înţelegere în Formula 1. Piloţii Renault Alonso şi Piquet au acceptat reducerea salariilor

Exemplu de înţelegere în Formula 1. Piloţii Renault Alonso şi Piquet au acceptat reducerea salariilor

Exemplu de înţelegere în Formula 1. Piloţii Renault Alonso şi Piquet au acceptat reducerea salariilor
Sursa foto: Fernando Alonso
24 Mar 2009   •   21:26

Nu mai este de mult o ştire că Formula 1 a fost puternic lovită de criza economică mondială. Cu singuranţă este, însă, inedit faptul că doi piloţi de la echipa franceză Renault au dat dovadă de înţelegere pentru situaţia grea prin care trece echipa lor şi au acceptat să li se reducă salariul. Fernando Alonso şi Nelson Piquet au acceptat să primească mai puţini bani pentru ca echipa lor să îşi poată revenit după şocul care a străbătut nu doar "Marele Circ" ci şi întreaga lume a automobilismului.
"Le-am spus că o reducere a salariilor ar fi potrivită în acest moment. Piloţii au înţeles situaţia şi am ajuns la un acord", a precizat Flavio Briatore, informează Mediafax.
Povara salariilor era una foarte mare pentru Renault, fostul campion mondial Fernando Alonso fiind unul dintre cei mai bine plătiţi piloţi din circuitul mondial de Formula 1. Spaniolul de 27 de ani a revenit în 2008 la Renault după ce a trecut şi pe la McLaren Mercedes. Alonso a câştigat de două ori "Marele Circ" cu echipa lui Flavio Briatore, în 2005 şi 2006.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close