Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Felipe Massa a fost externat şi a plecat cu un avion privat în Brazilia

Felipe Massa a fost externat şi a plecat cu un avion privat în Brazilia

Felipe Massa a fost externat şi a plecat cu un avion privat în Brazilia
03 Aug 2009   •   15:08

Pilotul de Formula 1 Felipe Massa, care a suferit un accident în timpul Marelui Premiu al Ungariei, a părăsit spitalul din Budapesta unde era internat şi a fost îmbarcat la bordul unui avion privat care îl va duce acasă, în Brazilia.

Massa a fost însoţit de soţia lui, Rafaela, şi de doctorul Dino Altman. Avionul său a plecat din Budapesta cu direcţia Dakar, Senegal, de unde va porni apoi spre Sao Paulo. Massa va fi dus la un spital brazilian pentru investigaţii, însă nu va mai fi internat, a declarat tatăl lui, Luiz Antonio Massa.

Pilotul a recunoscut înainte de a pleca din Ungaria că a fost norocos să scape în viaţă, după accidentul suferit la 275 de kilometri pe oră. "Ştiu că am scăpat cu viaţă. Nu îmi amintesc nimic de accident, dar voi continua să concurez", a spus Massa. El a povestit pentru News of the World momentele prin care a trecut: "Când m-am trezit nu ştiam de ce sunt în spital şi mă întrebam ce caut acolo. Am început să îmi scot perfuziile şi Eduardo, fratele meu, a încercat să mă oprească, aşa că ne-am certat".

"Accidentul a fost o întâmplare nefericită, dar ştiu că sunt norocos că sunt în viaţă. Nu îmi amintesc nimic din ce s-a întâmplat. Era cursa mea şi nu mi-a venit să cred când m-am trezit din comă şi mi s-a spus că Lewis (Hamilton) a câştigat şi Kimi (Raikkonen) a terminat pe locul doi", a mai declarat Massa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Felipe Massa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close