Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Force India mizează în continuare pe un italian: Liuzzi îl va înlocui pe Fisichella

Force India mizează în continuare pe un italian: Liuzzi îl va înlocui pe Fisichella

Force India mizează în continuare pe un italian: Liuzzi îl va înlocui pe Fisichella
07 Sep 2009   •   14:26

Italianul Vitantonio Liuzzi va concura pentru Force India începând cu Marele Premiu din ţara sa, de duminică, după ce conaţionalul Giancarlo Fisichella a plecat la Ferrari, pentru a-i ţine locul accidentatului Felipe Massa.

Liuzzi a fost pilot de rezerve la Force India până în prezent şi ultima oară a concurat în Formula 1 în 2007, la Toro Rosso, un loc şase în condiţii de ploaie, în Marele Premiu al Chinei din acel an, fiind cel mai bun rezultat al carierei lui. Liuzzi a mai concurat şi pentru Red Bull în 2005, înainte să ajungă la Toro Rosso în 2006.

"Sunt încântat să îi ofer lui Tonio şansa de a reveni în curse, un lucru pe care ştiu că şi-l doreşte încă de acum doi ani. Force India se află acum într-o poziţie foarte competitivă şi avem nevoie de un pilot care poate continua acest moment. Aceasta va fi şansa lui Tonio să demonstreze că are viteza şi profesionalismul necesar să concureze la acest nivel", a spus Vijay Mallya, directorul echipei.

Force India, care a concurat până acum în 30 de Mari Premii, a obţinut primele puncte în Formula 1 pe circuitul belgian de la Spa, pe 30 august, când Fisichella a terminat pe locul doi, după ce a plecat din pole-position.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close