Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Formula 1. Barrichello îşi caută echipă şi negociază cu Williams

Formula 1. Barrichello îşi caută echipă şi negociază cu Williams

Formula 1. Barrichello îşi caută echipă şi negociază cu Williams
Sursa foto: rubens barrichello
14 Oct 2009   •   17:44

Ajuns la 37 de ani şi, în prezent, cel mai experimentat pilot din circuitul Formulei 1, Rubens Barrichello este în pline negocieri pentru a se asigura că va pilota şi în 2010. Brazilianul nu şi-a prelungit acordul cu Brawn GP şi, deşi negociază şi cu echipa la care se află, a admis că este în discuţii şi cu team-ul britanic Williams.
"Nu am semnat cu nimeni încă, dar este adevărat că am deschis negocierile atât cu Williams, cât şi cu Brawn", a declarat pilotul, potrivit BBC.
Barrichello a devenit cunoscut în timpul celor şase ani petrecuţi la Ferrari în umbra lui Michael Schumacher, şi s-a alăturat actualei sale echipe în 2005, pe atunci numită Honda. Actualul vicelider al Formulei 1 2009 a rămas la echipă şi după aceasta a trecut sub patronatul fostului lider, Ross Brawn. Brazilianul este aproape de a pleca, însă, dacă negocierile cu Brawn eşuează.
Experimentatul pilot, care a condus în 286 de curse pe parcursul a 17 sezoane de Formula 1, mai are două curse de disputat pentru BrawnGP în condiţiile care nu îşi va prelungi acordul. Prima dintre acestea este Marele Premiu al Braziliei de la Interlagos, unde nu a reuşit să se impună, spre nefericirea sa, niciodată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brawn GP Formula 1
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close