Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Formula 1: Clasat cu 12 locuri mai slab decât în 2008, Hamilton promite că va câştiga la Monte Carlo în 2010

Formula 1: Clasat cu 12 locuri mai slab decât în 2008, Hamilton promite că va câştiga la Monte Carlo în 2010

Formula 1: Clasat cu 12 locuri mai slab decât în 2008, Hamilton promite că va câştiga la Monte Carlo în 2010
Sursa foto: lewis hamilton
25 Mai 2009   •   17:27

Campionul Mondial en-titre în Formula 1, Lewis Hamilton, nu s-a împăcat uşor cu locul al 12-lea ocupat la finalul cursei din principatul monegasc. Câştigător al cursei în 2008, pilotul lui McLaren a promis că se va întoarce în 2010 cu un singur gând: acela de a câştiga cursa.
Doar nouă puncte a câştigat în acest sezon campionul mondial Lewis Hamilton, situaţie cu care britanicul nu poate să se împace prea uşor. Totuşi, acesta a găsit forţa de a-l felicita pe rivalul său Jenson Button, care a cucerit o nouă cursă în acest sezon, de acestă dată Marele Premiu al Principatului Monaco.
"Felicitări lui Jenson care a făcut o cursă fantastică. Acum trebuie să îmbunătăţim maşina şi eu mă voi întoarce la anul ca să câştig aici.", a declarat Hamilton.
"A fost o cursă extrem de dificilă dar sunt destul de mulţumit cum s-a terminat. Am forţat cât de mult am putut pe tot parcursul cursei, maşina mea a fost puţin avariată când am lovit o maşină BMW, nu ştiu exact care ca să fiu sincer. Micul incident mi-a îndoit aripa aşa că am avut probleme cu controlul direcţiei. Când am schimbat aripa a fost puţin mai bine, din fericire.", a precizat campionul mondial la finalul cursei în care s-a clasat pe locul al 12-lea.
Campionul mondial a pornit în această cursă de pe o poziţie foarte slabă, în coada grilei de start, după ce se clasase pe 16 la calificări dar a suferit o penalizare de cinci locuri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close