Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Fostul şef al echipei McLaren, Teddy Mayer, a murit

Fostul şef al echipei McLaren, Teddy Mayer, a murit

Fostul şef al echipei McLaren, Teddy Mayer, a murit
02 Feb 2009   •   01:49

Teddy Mayer, fostul boss al echipei de Formula 1 McLaren a murit, la vârsta de 73 de ani. Americanul a fost la conducerea echipei în anii ?70, în perioada dintre era Bruce McLaren şi venirea lui Ron Dennis.
Acesta din urmă a fost cel care a adus un tribut din partea echipei, spunând: ?Teddy a fost unul dintre oamenii grozavi ai sporturilor cu motor. Cât ne priveşte pe mine şi pe membrii echipei McLaren, Mayer are o importanţă aparte pentru noi pentru faptul că în 1963 a făcut parte dintr-o echipă mică alături de Bruce McLaren care a înfiinţat Bruce McLaren Motor Racing Ltd.?.
?Bruce a murit tânăr, în mod tragic, în 1970, câştigând două curse, dar niciun campionat cu echipa lui şi când am cumpărat eu echipa în 1980 Teddy deja construise o temelie şi câştigase mult ? două campionate cu Fittipaldi şi Hunt, precum şi succese în SUA. Vreau să îi mulţumesc lui Teddy pentru valoroasa contribuţie şi moştenirea pe care a lăsat-o şi toată simpatia celor de la McLaren Mercedes se îndreaptă către familia şi prietenii lui Teddy în aceste momente triste?, a mai spus Ron Dennis.
Antena3.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close