Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Imagini şocante. Sportivul Marco Simoncelli, scăpat de pe targă, după accidentul fatal

Imagini şocante. Sportivul Marco Simoncelli, scăpat de pe targă, după accidentul fatal

Imagini şocante. Sportivul Marco Simoncelli, scăpat de pe targă, după accidentul fatal
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    26 Oct 2011   •   09:06

Un cameraman amator a surprins imagini şocante din timpul marelui premiu de motociclism al Malaeziei. Filmarea dezvăluie scene incredibile petrecute imediat după accidentul în urma căruia motociclistul italian Marco Simoncelli şi-a pierdut viaţa.

Imediat după accidentul care s-a petrecut la ieşirea dintr-un viraj, Simoncelli a rămas întins pe pistă, cu o rană gravă la cap. A fost pus pe o targă, dar după ce au făcut numai câţiva paşi, brancardierii au scăpat targa şi Simoncelli a căzut în cap.

Ba mai mult, doi dintre cei care ţineau targa au căzut peste el. Apoi, ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, brancardierii au alergat cu targa până la maşina de salvare, deşi Simoncelli era în stare gravă, rănit la cap şi ar fi trebuit mişcat cât mai puţin.

Scena de groază s-a petrecut chiar în faţa tatălui său, care se îndrepta spre pistă. Marco Simoncelli s-a accidentat imediat după debutul cursei, când s-a ciocnit de alţi doi rideri. În urma impactului, casca de protecţie s-a desprins şi Simoncelli a fost călcat de unul dintre concurenţi.

Simoncelli a murit la câteva zeci de minute după ce a ajuns la spital.  El va fi înmormântat joi, în localitatea sa natală, Cattolica, din Italia.

 



×
Subiecte în articol: imagini socante deces rani cap
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close