Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Impresarul lui Schumacher: L-am sfătuit să nu revină în Formula 1

Impresarul lui Schumacher: L-am sfătuit să nu revină în Formula 1

Impresarul lui Schumacher: L-am sfătuit să nu revină în Formula 1
30 Iul 2009   •   18:00

Impresarul lui Michael Schumacher a dezvăluit că l-a sfătuit pe septuplul campion mondial să nu revină asupra retragerii sale şi să îl înlocuiască pe Felipe Massa. "L-am sfătuit să nu facă asta. Problema o reprezintă aşteptările pe care le vor avea fanii. Dacă Schumacher revine în Formula 1, fanii vor dori să îl vadă câştigând", a declarat Willi Weber pentru Der Tagesspiegel.

Schumacher a spus însă că şi-a dat acordul să îl înlocuiască temporar pe accidentatul Massa, din motive de loialitate faţă de echipa Ferrari, cu care a câştigat cinci din cele şapte titluri ca pilot şi unde activează pe post de consultant. "Ferrari l-a rugat şi el nu a putut să refuze. Este bine pentru toată lumea: pentru presă, pentru fani, pentru Formula 1. Rămâne de văzut dacă va fi bine şi pentru noi", a mai spus Weber.

Acesta se teme de o revenire a lui Schumacher pentru că germanul nu s-a mai antrenat în mod serios de când s-a retras, în 2006, şi că nu este familiarizat cu maşinile de nouă generaţie la nivelul la care sunt ceilalţi competitori.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close