Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Jenson Button, decorat de Regina Marii Britanii cu ordinul MBE

Jenson Button, decorat de Regina Marii Britanii cu ordinul MBE

Jenson Button, decorat de Regina Marii Britanii cu ordinul MBE
Sursa foto: jenson button
03 Iun 2010   •   13:12

Campionul mondial en-titre din Formula 1 a fost primit joi la Palatul Buckingham de Regina Marii Britanii, Elisabeta II, şi a fost decorat cu ordinul de Membru al Imperiului Britanic. Pilotul echipei McLaren Mercedes este astfel răsplătit pentru performanţele extraordinare pe care le-a avut în ultima perioadă în Formula 1. Button, în vârstă de 30 de ani, s-a declarat onorat de distincţia primită şi spune că este unul dintre cele mai frumoase moment ale vieţii sale.
"Ultimele 18 luni au fost o perioadă extraordinară a vieţii mele. La începutul sezonului trecut eram cotat cu şanse aproape nule, dar am reuşit să-mi îndeplinesc visul din copilărie şi să câştig campionatul mondial de Formula 1. Acum pilotez la una dintre cele mai mari echipe.", a declarat Button pentru Eurosport.
"Să fiu recunoscut de Majestatea Sa Regina şi de poporul britanic este cea mai mare onoarea pe mare mi-aş putea-o imagina. Toată aventura mea în motosport a fost un drum extraodinar. Când am început cartingul la 8 ani nu puteam decât să visez că pot ajunge pilot de Formula 1, sau să devin campion mondial. Chiar şi acum acele vise par incredibile şi fantastice pentru mine", a continuat britanicul.
"Să vizitez Palatul Buckingham este un alt pas extraordinar pe acel drum. Să primesc MBE de la Majestatea Sa este o mare onoare pentru mine, un moment semnificativ al vieţii mele. Azi mă simt extrem de mândru să fiu britanic şi că pot să-mi reprezint ţara la nivel mondial.", a recunoscut pilotul de la McLaren.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close