Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Jenson Button, în al nouălea cer: "Avem cea mai bună maşină din Formula 1". Barichello, "ofticat"

Jenson Button, în al nouălea cer: "Avem cea mai bună maşină din Formula 1". Barichello, "ofticat"

Jenson Button, în al nouălea cer: "Avem cea mai bună maşină din Formula 1". Barichello, "ofticat"
Sursa foto: jenson button
08 Iun 2009   •   20:43

Sezon de vis pentru pilotul britanic al echipei Brawn GP. Jenson Button a obţinut o nouă victorie în Marele Premiu al Turciei şi este convins că mare parte din succesul său se datorează şi maşinii puse la dispoziţie de echipa sa. Pilotul este entuziasmat că maşina se potriveşte de minune stilului său de a conduce şi este foarte mulţumit de ajutorul pe care îl primeşte de la echipă.
"Am avut şi în trecut maşini rapide, dar uneori erau greu condus. Această maşină însă se potriveşte perfect stilului meu de pilotaj. Este genial atunci când conduci o maşină şi poţi zâmbi pe tot parcursul cursei. Aş fi putut conduce acest monopost încă 200 de ture. Această cursă a aratat că avem cea mai bună maşină. Dar avem, de asemenea, şi cea mai bună echipă. Maşina mi se potriveşte perfect. Fiecare persoană are locul său în echipă. Situaţia este aproape perfectă", a declarat cu mândrie Button, anunţă Mediafax.
Celălalt pilot al echipei Brawn GP, brazilianul Rubens Barichello, nu este la fel de fericit de situaţia în care se află în Formula 1. Barichello are 35 de puncte în clasamentul piloţilor, faţă de cele 61 ale colegului său de echipă, Button. Nici gând să îl susţină pe acesta în lupta pentru titlu, brazilianul nu se gândeşte decât la primul loc. Abandonul din cursa Turcă nu l-a ajutat deloc, iar Barichello recunoaşte, pentru eurosport, că situaţia îl "oftică". Nu îşi face griji, însă, brazilianul, deoarece este sigur că va veni şi o cădere a colegului său, de care vrea să profite din plin.
Barichello este doar al doilea în clasamentul piloţilor, dar se poate bucura, cel puţin, că echipa nu îi impune să stea în umbra lui Button, cedându-i victrorii. Pe vremea când se afla la Ferrari, Barichello a scăpat din mână intenţionat victoria în unele curse pentru a-l face pe colegul său campion. La ordinul echipei tehnice, bineînţeles.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jenson Button Brawn GP Formula 1
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close