Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Jenson Button şi-a prelungit contractul cu McLaren-Mercedes

Jenson Button şi-a prelungit contractul cu McLaren-Mercedes

Jenson Button şi-a prelungit contractul cu McLaren-Mercedes
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    05 Oct 2011   •   13:52

Jenson Button şi-a prelungit contractul cu McLaren-Mercedes, semnând o înţelegere „multi-anuală” cu echipa pentru care a concurat în ultimele două sezoane din Formula 1.

Pilotul britanic de 31 de ani a pus astfel capăt zvonurilor care îl dădeau transferat la Ferrari din 2012.

Campion mondial în 2009, Button a semnat cu McLaren la începutul sezonului 2010, obţinând două victorii şi terminând pe locul 5 în clasamentul general. În actuala ediţie a Campionatului Mondial, fostul component al echipei Brawn GP, a câştigat două curse şi se află pe locul secund la general, în spatele lui Sebastian Vettel, dar înaintea spaniolului Fernando Alonso.

Niciodată nu m-am simţit acasă aşa cum o fac la McLaren. Am câştigat patru dintre cele mai frumoase curse din carieră aici, sunt pe locul 2 în clasamentul general şi simt că pilotez mai bine decât oricând. Poţi obţine victorii doar dacă primeşti suportul necesar, iar eu cred că pasiunea şi determinarea de a câştiga sunt mai puternice la McLaren decât în oricare altă parte”, a declarat Button.

Britanicul nu şi-a ascuns nici ambiţia de a mai cuceri măcar un titlu mondial alături de echipa pentru care va concura şi în anii următori: „Nu am făcut niciun secret din ambiţia mea de a continua să câştig curse şi titluri mondiale şi sunt convins că acesta este locul potrivit pentru a-mi atinge obiectivele”.

×
Subiecte în articol: Jenson Button McLaren Mercedes Formula 1
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close