Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Johnnie Walker prelungeşte colaborarea cu Mika Hakkinen ca ambasador pentru promovarea consumului responsabil de alcool

Johnnie Walker prelungeşte colaborarea cu Mika Hakkinen ca ambasador pentru promovarea consumului responsabil de alcool

Johnnie Walker prelungeşte colaborarea cu Mika Hakkinen ca ambasador pentru promovarea consumului responsabil de alcool
15 Sep 2012   •   15:06

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în Bucureţti pe data de 5 iunie, pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”.

Johnnie Walker a anunţat cu mândrie că va continua colaborarea cu Mika Häkkinen în rol de ambasador global pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Mika a semnat prelungirea contractului pe mai mulţi ani, devenind astfel cel mai longeviv ambasdor Johnnie Walker în Formula 1.
 
Începând cu 2005, Johnnie Walker s-a folosit de de sponsorizarea echipei de Formula 1 Vodafone McLaren Mercedes ca o platformă pentru promovarea consumului responsabil de alcool. Mika, dublu campion mondial în Formula 1, s-a alăturat acestui program în noiembrie 2006 şi a jucat un rol uriaş în conştientizarea importanţei de a şofa fără a fi băut şi de a fi mereu în control.

În ultimii şase ani, Mika a călătorit în peste 30 de ţări, inclusiv în Filipine şi Malaysia, promovând consumul responsabil de alcool printre oficiali ai guvernelor, reprezentanţi media şi consumatori.

A condus totodată campania JOIN THE PACT, care a strâns până în prezent aproape un milion de semnături din partea consumatorilor care şi-au luat angajamentul de a nu conduce după ce au consumat alcool. Johnnie Walker este încântată că Mika va continua să promoveze iniţiativele de acest gen.

"Colaborarea extinsă cu Mika Hakkinen demonstrează implicarea noastră pentru promvoarea consumului responsabil de alcool, care este parte integrantă a contractului de sponsorizare dintre Johnnie Walker şi Vodafone McLaren Mercedes", a declarat Paul Walsh, CEO Diageo.


×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close