Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Kubica: E prea devreme ca BMW Sauber să se gândească la titlu

Kubica: E prea devreme ca BMW Sauber să se gândească la titlu

Kubica: E prea devreme ca BMW Sauber să se gândească la titlu
02 Ian 2009   •   15:42

Pilotul polonez Robert Kubica a declarat că nu se va lăsa luat de val de predicţiile care spun că BMW Sauber e pe cale să spargă supremaţia din Formula 1 a formaţiilor McLaren şi Ferrari. Kubica, care a condus clasamentul mondial pentru scurt timp în 2008 după victoria din Marele Premiu al Canadei, crede că echipa sa va trebui să mai aştepte până să estimeze cât de puternică va fi în 2009.
"Este prea devreme să judecăm dacă vom face pasul cel mare sau nu. Ideal ar fi să ne luptăm pentru campionat până la final şi să obţinem rezultate mai bune decât anul trecut, dar este dificil să ştim ce se va întâmpla. Sezonul viitor va fi unul foarte provocator datorită multelor schimbări de regulament", a declarat Kubica pentru www.autosport.com.
În 2008, Kubica a terminat cu 75 de puncte, suficient pentru a ocupa poziţia a treia în clasamentul piloţilor, la 23 de puncte în spatele campionului Lewis Hamilton. De asemenea, BMW Sauber s-a clasat pe locul trei la constructori, la 37 de puncte în urma celor de la Ferrari.
Sezonul 2009 al Formulei 1 va debuta cu Marele Premiu al Australiei pe 29 martie, la Melbourne.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close