Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Lewis Hamilton critică monopostul McLaren pentru sezonul 2011

Lewis Hamilton critică monopostul McLaren pentru sezonul 2011

Lewis Hamilton critică monopostul McLaren pentru sezonul 2011
10 Mar 2011   •   15:55

Lewis Hamilton s-a alăturat colegului său Jenson Button, declarându-se îngrijorat de noua maşină McLaren, spunând că MP4-26 e departe de a fi pregătită să îi ajute să atace titlul mondial.

De la prezentarea ei de luna trecută, maşina a avut o serie de probleme, inclusiv la testele din această săptămână de la Barcelona, ultimele din pre-sezon. "Cred că am o maşină cu care să câştig campionatul în acest moment? Nu cred. Nu. Dar asta nu înseamnă că nu poate deveni o maşină competitivă pentru titlu", a spus Hamilton.

Marţi, Jenson Button declarase că nu crede că McLaren va fi în stare să concureze la acelaşi nivel cu Red Bull sau Ferrari la Marele Premiu din Australia, programat pe 27 martie. "Pot să fac faţă în calificări, la antrenamente, fără probleme. Dar când vine vorba de fiabilitate există semne de întrebare, pentru că în timpul avut nu am reuşit să împingem monoposturile la maxim. Nu e vina nimănui, sunt lucruri pe care le reglăm cu ajutorul testelor. Ne-am concentrat asupra lor, dar cu singuranţă unele probleme nu sunt atât de uşor de rezolvat pe cât speram. Suntem pe direcţia bună şi sper să reuşim să concurăm pentru victorii", a declarat Button.

Hamilton a declarat şi el că, în ciuda problemelor, şansele la titlu în 2011 nu au dispărut complet. "Cred cu toată inima că pot câştiga multe titluri mondiale şi anul acesta nu face excepţie. Totul e încă în joc. Atât timp cât mergem în direcţia bună cu dezvoltarea, putem spera să ne batem la titlu. Dacă obţinem câteva puncte în primele curse nu vom fi la prea mare distanţă de primele locuri", a spus Hamilton.



×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton Jenson Button
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close