Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Lewis Hamilton, încântat de revenirea lui Schumacher: Va fi un privilegiu să concurez cu el

Lewis Hamilton, încântat de revenirea lui Schumacher: Va fi un privilegiu să concurez cu el

Lewis Hamilton, încântat de revenirea lui Schumacher: Va fi un privilegiu să concurez cu el
10 Aug 2009   •   14:36


Campionul mondial al Formulei 1, Lewis Hamilton, a declarat că este încântat de ideea că va concura împotriva lui Michael Schumacher, ?cel mai de succes pilot din istoria Formulei 1?.

Cei doi nu au concurat niciodată, dat fiind faptul că britanicul şi-a făcut debutul în Formula 1 la McLaren Mercedes în 2007, la un an după ce Schumacher s-a retras din sport. Totuşi, în condiţiile în care septuplul campion mondial se pregăteşte pentru revenirea în Formula 1, în Marele Premiu al Europei, Hamilton are o şansă nesperată de a se întrece cu cel pe care îl descrie ca fiind ?o legendă?.

?Sunt încântat de faptul că Michael revine în Formula 1. Este unul dintre cei mai mari sportivi, o legendă, şi va fi o onoare şi un privilegiu să concurez împotriva lui. Toată lumea va fi cu ochii pe el. Nu am vorbit deocamdată cu Michael, dar abia aştept să îl văd pe circuit?, a adăugat Hamilton.

Hamilton a pronosticat totuşi că va termina în faţa lui Schumacher la Valencia. ?Michael este dezavantajat că vine în acest moment al sezonului, pentru că nu a acumulat aceeaşi experienţă cu maşina lui ca noi, restul. Ar fi astfel nedrept să spun că mă voi bucura dacă termin în faţa lui la Valencia, pentru că este prima lui cursă în acest sezon?, a declarat Hamilton.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton Michael Schumacher
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close