Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Lewis Hamilton se mai gândeşte la titlu: Trebuie să câştigăm ultimele şapte curse

Lewis Hamilton se mai gândeşte la titlu: Trebuie să câştigăm ultimele şapte curse

Lewis Hamilton se mai gândeşte la titlu: Trebuie să câştigăm ultimele şapte curse
02 Aug 2009   •   22:16


Britanicul Lewis Hamilton speră că victoria din Marele Premiu al Ungariei este începutul unui asalt pentru titlul mondial al piloţilor. Pilotul de 24 de ani a pus capăt unei serii de 10 curse fără clasare pe podium a celor de la McLaren, weekendul trecut. ?Cel mai important lucru este că ne-am revenit. Trebuie să câştigăm toate cele şapte curse pentru a ne putea bate la titlu?, a spus Hamilton.

Compatriotul Jenson Button conduce în clasamentul piloţilor cu 70 de puncte, în faţa piloţilor de la Red Bull, australianul Mark Webber având 51.5 puncte şi neamţul Sebastian Vettel 47 puncte. Hamilton ocupă locul opt, cu 19 puncte, dar nu a renunţat să spere. ?Urmează să aducem noi îmbunătăţiri maşinii, trebuie să forţăm şi cine ştie ce se va întâmpla?, a declarat Hamilton.

Formula 1 a luat o pauză până pe 23 august, când este programat Marele Premiu de la Valencia, unde în 2008 Hamilton a terminat pe locul doi. Button s-a chinuit în ultimele trei curse, permiţându-le rivalilor de la Red Bull să se apropie de el. Totuşi, Hamilton crede că pentru el misiunea de a-l ajunge pe Button este mult mai dificilă. ?Are deja 70 de puncte şi eu pot acumula maxim 89. El trebuie să obţină ceva de genul a două puncte jumătate pe cursă, astfel că nu îi va fi foarte greu să stea în faţa mea?, a concluzionat britanicul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton Formula 1
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close