Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mark Webber câștigă MP al Marii Britanii în fața lui Hamilton

Mark Webber câștigă MP al Marii Britanii în fața lui Hamilton

Mark Webber câștigă MP al Marii Britanii în fața lui Hamilton
11 Iul 2010   •   17:15

Australianul de 34 de ani a obținut, duminică, la Silverstone, cea de-a treia sa victorie de etapă în actualul sezon de Formula 1. Webber rămâne, astfel, la o distanță relativ mică de liderul Lewis Hamilton, 17 puncte, și la cinci de Jenson Button. Cursa de la Silverstone a fost una grea în special pentru Vettel, plecat din pole position, care a încheiat cursa doar pe locul 7.

Webber, care a pornit la Silverstone de pe locul al doilea, l-a depășit repede pe colegul său de la Red Bull Racing, Vettel, și nu a mai cedat locul fruntaș până la final. Cu toate acestea, Hamilton a încheiat cursa la doar 1,36 de secunde de rivalul său australian.


Sebastian Vettel era favorit să câștige Marele Premiu al Marii Britanii, după ce sâmbătă obținuse pole-position, dar a ieșit în decor la unul din primele viraje și a ajuns pe ultimul loc, reușind să recupereze destule poziții cât să termine cursa în puncte.


Cursa de la Silverstone a fost cu ghinion și pentru spaniolul Fernando Alonso. Pilotul de la Ferrari a fost nevoit să treacă odată pe la pitstop pentru o depășire interzisă, astfel că a pierdut locul 5 pe care îl ocupa și a încheiat cursa pe 14. Massa a încheiat pe 15, într-o zi de coșmar pentru Scuderia Ferrari.


Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close