Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mark Webber câştigă MP al Ungariei, fiind urmat de Alonso şi Vettel

Mark Webber câştigă MP al Ungariei, fiind urmat de Alonso şi Vettel

Mark Webber câştigă MP al Ungariei, fiind urmat de Alonso şi Vettel
01 Aug 2010   •   17:41

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei a fost câştigat, duminică, de către pilotul australian Mark Webber (Red Bull). Pe locul doi s-a clasat Fernando Alonso (Spania/Ferrari), acesta fiind urmat de Sebastian Vettel (Germania/Red Bull).

Locul patru ale celei de-a 12-a etape a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurată pe circuitul de la Hungaroring, a fost ocupat de către pilotul brazilian Felipe Massa (Ferrari). Pe locul cinci s-a clasat Vitali Petrov (Rusia/Renault), iar pe şase Nico Hulkenberg (Germania/Williams).

Locurile 7, 8, 9 şi 10 au fost ocupate, în ordine, de către Pedro de la Rosa (Spania/Sauber), Jenson Button (Marea Britanie/McLaren-Mercedes), Kamui Kobayashi (Japonia/Sauber) şi Rubens Barrichello (Brazilia/Williams).

Potrivit Mediafax, Lewis Hamilton (Marea Britanie/McLaren-Mercedes) a abandonat în turul 24 şi a cedat prima poziţie în clasamentul piloţilor învingătorului de la Hungaroring.

Marele Premiu al Belgiei, următoarea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, se va desfăşura la Spa-Francorchamps, în perioada 27-29 august.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Formula 1 marele premiu Ungaria Mark Webber
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close