Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Massa, cel mai rapid în prima zi de teste. Schumacher: M-am simţit ca un copil

Massa, cel mai rapid în prima zi de teste. Schumacher: M-am simţit ca un copil

Massa, cel mai rapid în prima zi de teste. Schumacher: M-am simţit ca un copil
02 Feb 2010   •   10:02


Michael Schumacher a declarat că s-a "simţit din nou ca un copil", după ce a revenit la volanului unui monopost de Formula 1 pentru prima oară în mai de bine de trei ani. Septuplul campion mondial a reuşit să fie în top la finalul zilei, după cele 40 de tururi parcurse pe circuitul Ricardo Tormo.

În vârstă de 41 de ani, Michael Schumacher, care a revenit senzaţional în Formula 1 pentru noua echipă Mercedes GP, le-a arătat tinerilor piloţi de ce este în stare. Spre entuziasmul celor câţiva spectatori prezenţi la teste, Schumacher a fost al treilea cel mai rapid pilot al zilei, în urma lui Felipe Massa de la Ferrari şi Pedro de la Rosa, de la BMW Sauber.

"Într-un fel a fost ca în 1991. Sincer. Când am venit prima oară în Formula 1 am fost şocat în primul tur şi foarte încântat în al doilea şi următoarele. Iar astăzi a fost exact la fel. M-am simţit ca un tânăr băiat cu o jucărie în mâini şi care se bucură de ea", a declarat Schumacher la final.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Felipe Massa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close