Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Massa vrea să câştige Marele Premiu al Braziliei

Massa vrea să câştige Marele Premiu al Braziliei

Massa vrea să câştige Marele Premiu al Braziliei
28 Oct 2008   •   14:11

Pilotul brazilian al echipei Ferrari, Felipe Massa, a declarat recent la Sao Paolo, că îşi doreste să câştige ultimul Grand Prix de Formula 1 al anului, care se va desfăşura duminică în Brazilia, şi crede că presiunea se va afla pe umerii rivalului său de la McLaren-Mercedes, actualul lider mondial al piloţilor, Lewis Hamilton.
"Presiunea care apasă asupra mea este egală cu zero, pentru că nu am nimic de pierdut. În plus, eu mă voi bucura de sprijinul propriilor suporteri", a explicat Massa, ocupantul locului secund în clasamentul piloţilor, la şapte puncte în urma lui Hamilton. ?Singurul lucru la care mă gândesc este să câştig. Apoi, nu mai depinde de mine, vom vedea ce spun calculele din clasament", a completat pilotul brazilian.
Hamilton si Massa sunt despărţiţi în clasament de şapte puncte. Pilotul brazilian poate câştiga astfel titlul mondial numai în cazul în care recuperează această diferenţă în ultima cursă. Acest lucru este posibil printr-o clasare pe primul loc, cu condiţia ca Hamilton să termine în afara primelor cinci poziţii, sau o clasare a lui Massa pe locul doi, iar Hamilton să nu termine în primii şapte. Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Felipe Massa Lewis Hamilton
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close