Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Max Mosley: Jean Todt mă poate înlocui în funcţia de preşedinte al FIA

Max Mosley: Jean Todt mă poate înlocui în funcţia de preşedinte al FIA

Max Mosley: Jean Todt mă poate înlocui în funcţia de preşedinte al FIA
27 Iun 2009   •   02:13


Aflat la sfârşitul mandatului de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Max Mosley a refuzat să îl excludă dintre candidaţii pentru postul său pe fostul boss al echipei Ferrari, Jean Todt.

Mosley a anunţat miercuri că va renunţa la rolul său la finalul celui de-al patrulea mandat, dar a negat că a fost forţat să părăsească postul pe care îl deţine din 1993, susţinând că plecarea sa a fost ?planificată, acceptată, aranjată? de ceva timp.

Mosley a fost înlocuit în relaţia de legătură cu echipele de Michel Boeri, preşedintele Automobil Club Monaco şi preşedintele senatului FIA, însă Mosley crede că francezul nu va dori funcţia lui. ?Nu mi-l imaginez pe Boeri să fie interesat. Este prea bătrân?, a spus Mosley.

Vicepreşedintele actual al FIA, Hermann Tomczyk s-a scos singur din cursă, astfel că un singur nume continuă să apară în discuţii, cel al lui Todt. Deşi francezul nu ar fi o alegere populară printre echipe, având în vedere trecutul său la Ferrari, Mosley a subliniat faptul că acestea nu au niciun cuvânt de spus, mai ales că el are o mică putere în ceea ce priveşte succesorul său. ?Dacă vor fi mai mulţi candidaţi, voi face o recomandare. Vedem dacă succesorul meu va fi pe placul echipelor?, a avertizat Mosley.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FIA
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close