Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Michael Schumacher, după ce a fost acroşat la Melbourne: Păcat că am fost lovit, dar aşa e în curse

Michael Schumacher, după ce a fost acroşat la Melbourne: Păcat că am fost lovit, dar aşa e în curse

Michael Schumacher, după ce a fost acroşat la Melbourne: Păcat că am fost lovit, dar aşa e în curse
29 Mar 2010   •   03:04


Încercarea lui Michael Schumacher de a câştiga Marele Premiu al Australiei pentru a cincea oară în carieră a fost sortită eşecului încă de la primul viraj al cursei de la Melbourne, de duminică.

Plecat al şaptelea de pe grila de start, septuplul campion mondial a fost lovit de monopostul Ferrari al lui Fernando Alonso şi a trebuit să treacă pe la boxe ca măsură de precauţie. Fanii care se aşteptau apoi la o cursă incredibilă de recuperare au fost însă dezamăgiţi de evoluţia pilotului de 41 de ani, care a cucerit în cele din urmă un singur punct, graţie clasării pe locul zece.

"Aş fi putut să fac o cursă bună, astfel că e păcat că am fost lovit chiar la început. Incidentul acela mi-a decis cursa, evident. Dar astfel de lucruri se întâmplă şi trebuie să spui "aşa e în curse". A trebuit să parcurg restul cursei de pe ultima poziţie şi trebuie să recunosc că m-am distrat. E bine că am obţinut un punct şi aşteptăm cursa din Malaysia", a declarat Schumacher.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close