Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Michael Schumacher, în cărţi pentru o revenire senzaţională în Formula 1, la Mercedes

Michael Schumacher, în cărţi pentru o revenire senzaţională în Formula 1, la Mercedes

Michael Schumacher, în cărţi pentru o revenire senzaţională în Formula 1, la Mercedes
20 Noi 2009   •   17:47


Michael Schumacher ar putea reveni în Formula 1 sezonul viitor. Septuplul campion mondial, în vârstă de 40 de ani, trebuia să revină la Ferrari ca înlocuitor al lui Felipe Massa, în sezonul încheiat de curând, dar o accidentare la gât i-a încurcat planurile. După preluarea de către Mercedes a echipei Brawn GP şi plecarea şoc a lui Jenson Button la McLaren, posibilitatea unui "dream team" german alături de Nico Rosberg a intrat în cărţi.

Conform The Daily Telegraph, revenirea lui Schumacher în Formula 1 este foarte posibilă, chiar şi la Mercedes, pentru că toate cele şapte titluri mondiale ale pilotului german au fost cucerite, la Ferrari şi Benetton, sub conducerea lui Ross Brawn, care va rămâne directorul principal al fostei sale echipe (Brawn GP) şi în era Mercedes.

Legătura dintre Schumacher şi Mercedes datează din tinereţea pilotului, când a făcut parte din programul de iniţiere pentru tineri al mărcii. Ca şi co-proprietari la McLaren, cei de la Mercedes l-au curtat pe Schumi şi în timpul când acesta concura pentru Ferrari, însă Norbert Haug, directorul Mercedes motorsport, nu a avut succes la vremea respectivă.

La Mercedes GP, Schumacher ar urma să primească oferta financiară pe care a refuzat-o Button, însă banii nu ar fi o problemă pentru pilotul german, care ar atrage prin publicitate mulţi alţi bani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close