Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mick Schumacher, gest omagial pentru tatăl său

Mick Schumacher, gest omagial pentru tatăl său

Mick Schumacher, gest omagial pentru tatăl său
27 Aug 2017   •   16:07

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, a vorbit de un moment "emoţionant şi amuzant" după ce a efectuat un tur de onoare pe circuitul Spa-Francorchamps, înainte de Marele Premiu al Belgiei, la volanul unui fost monopost al celebrului său tată, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări de la prima sa victorie în Formula 1, relatează AFP. 

"A fost fantastic, o plăcere pentru mine să pot să pilotez maşina. A fost emoţionant şi amuzant. Această maşină are multă istorie", a spus tânărul Schumacher. 

"Nu am ezitat deloc să o fac. Când am aflat că aş putea să pilotez maşina aici, am avut dorinţa de a o face imediat şi sunt bucuros că am făcut-o", a adăugat Mick. 

Mick Schumacher, în vârstă de 18 ani, care aleargă în Formula 3, s-a urcat la volanul unui monopost Benetton cu care tatăl său, septuplu campion mondial, a cucerit primul titlu de campion mondial în 1994. 

După două titluri cu Benetton în 1994 şi 1995, "Schumi" a cucerit titlul mondial de cinci ori între 2000 şi 2004 cu Ferrari. După o primă retragere în 2006, el a revenit pe circuit cu Mercedes între 2010 şi 2012. 

Michael Schumacher, care se află în continuare în convalescenţă după un grav accident de schi petrecut în decembrie 2013, are în palmares 91 de victorii în Formula 1, prima în Belgia în 1992, iar ultima în China în 2006. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Michael Schumacher
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close