Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mihai Leu se declară învins. "Niciodată nu am făcut asta!"

Mihai Leu se declară învins. "Niciodată nu am făcut asta!"

Mihai Leu se declară învins. "Niciodată nu am făcut asta!"
06 Oct 2015   •   12:46

Dintotdeauna, Mihai Leu a acordat o mare atenție stilului de viață echilibrat și sănătos. Fostul campion mondial la box profesionist a continuat să facă sport și după ce s-a retras din cariera de sportiv profesionist, și, de asemenea, a continuat să aplice în viața de zi cu zi toate principiile învățate din viața de sportiv.

Și în ceea ce privește regimul alimentar, Mihai este atent, chibzuința pe care a deprins-o de-a lungul a celor aproape 30 de ani în care a avut nevoie să transforme alimentele din dieta sa în aliați puternici pentru efortul de performanță. Însă, marele pugilist mărturisește că are o poftă căreia nu îi rezistă. Celebrul desert românesc: clătitele cu ciocolată. “Cred că niciodată nu am refuzat acest desert. Îmi plac foarte mult clătitele, iar de-a lungul timpului, în momentele în care m-am aflat în afara țării, acest desert era o legătură cu țara și îmi dădea sentimentul că sunt acasă. Anna mă alintă și câteodată o rog să îmi prepare clatite chiar la micul dejun. Însă, sunt momente când le evit. Întotdeauna înainte de meciuri nu mâncam dulce și niciodată înainte de o cursă la raliu. La raliu este mai dificil însă, deoarece la Arad se fac clătite tare bune”, a povestit Mihai Leu.

Mihai Leu este primul campion mondial al României la box profesionist, el fiind unul dintre cei 5 foști campioni mondiali care s-au retras neînvinși din cariera de box profesionist. După ce a incheiat cariera de pugilist din cauza unei accidentări, Mihai Leu a revenit în viața sportivă în calitate de consilier sportiv în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, iar mai apoi a început să concureze ca pilot de raliu, devenind campion național în 2003. Din 2012, campionul este organizatorul Raliului Aradului, care, datorită probelor foarte tehnice, a devenit o competiție importantă în automobilismul românesc.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close