Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Mika Hakkinen revine în România. Demonstraţiile impresionante ale dublului campion de Formula 1, la Antena 3

Mika Hakkinen revine în România. Demonstraţiile impresionante ale dublului campion de Formula 1, la Antena 3

Mika Hakkinen revine în România. Demonstraţiile impresionante ale dublului campion de Formula 1, la Antena 3
07 Mai 2015   •   18:28

După un show extraordinar în 2013, Mika Hakkinen revine în România.

Sâmbătă, 16 mai, Antena 3 te invită să urmăreşti în direct şi în exclusivitate demonstraţiile impresionante ale dublului campion de Formula 1.

Nu pierde un spectacol de precizie, abilitate şi control la volan! Alătură-te şi tu pactului de a nu conduce niciodată sub influenţa alcoolului!

Join The Pact - sambata, 16 mai, de la ora 15:30.La Antena 3.

Posted by Promo A3 on Thursday, May 7, 2015


Join The Pact. Semnează pactul în Băneasa Shopping City!


Fii unul dintre cei care semnează Join The Pact: Never Drink and Drive alături de dublul campion mondial de Formula 1, Mika Häkkinen.

În Baneasa Shopping City (Food Court) te aşteaptă acum un automobil reper Join The Pact şi este pregatit pentru a primi semnatura ta.



O semnatură este echivalentul a 1 km de călătorie în siguranţă către casă. În acest sens, Uber s-a alăturat Join The Pact la nivel mondial şi România se numără printre primele ţări care oferă călătorii sigure către casă "proudly powered by Uber".

Nu uitaţi că în data de 16 Mai, în Parcarea Băneasa Shopping City, vă aşteaptă Mika Häkkinen, Ambasador Global Johnnie Walker al Programului de Consum Responsabil de Alcool.

La ora 15:30, Mika Häkkinen va face o demonstraţie unică de pilotaj şi control într-o maşină Mercedes - Benz AMG C63 furnizată de Tiriac Auto.

Join The Pact: Never Drink and Drive este campania emblematică globală de consum responsabil de alcool iniţiata de Johnnie Walker. În două ediţii consecutive în România, Join The Pact a demonstrat continuitatea unei campanii de succes, prin acumularea a peste 24.000 de semnături de la români care şi-au luat angajamentul de a nu conduce niciodată vehicule sub influenţa alcoolului.




 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close