Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Monopostul Renault R26, o încântare pentru Fernando Alonso

Monopostul Renault R26, o încântare pentru Fernando Alonso

Monopostul Renault R26, o încântare pentru Fernando Alonso
Sursa foto: Fernando Alonso
22 Ian 2009   •   16:16

În plină perioadă de lansare a maşinilor cu care echipele de Formula 1 vor concura în sezonul 2009 s-au făcut şi primele teste la care au participat mai multe echipe din "Marele Circ". Pilortul spanion al echipei franceze Renault, Fernando Alonso, a declarat, după nu mai puţin de 85 de tururi parcurse în noul bolid, că maşina este foarte bună, fiind potrivită pentru câştigarea titlului mondial.
"Maşina merge bine, sunt optimist. Esenţial este faptul că nu apar defecţiuni. Timpul nu e important acum", a declarat spaniolul, conform Mediafax, după terminarea testelor de la Portimao, Portugalia.
"Vreau să câştig campionatul!", a precizat Alonso, lăsând să se întrevadă multă determinare după ratarea titlului în Fomula 1 în sezonul precedent.
Ibericul este dublu campion mondial cu Renault, în 2005 şi 2006 şi va încerca să reuşească acest lucru şi în 2009, după două eşecuri consecutive, cu McLaren în 2007 şi Renault în 2008. El va concura, în acest an, cu maşina Renault R29, prezentată luni în Portugalia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Alonso Renault Formula 1
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close