Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto MotoGP: Ducati şi Honda, în luptă directă pentru locul doi în clasamentul constructorilor

MotoGP: Ducati şi Honda, în luptă directă pentru locul doi în clasamentul constructorilor

MotoGP: Ducati şi Honda, în luptă directă pentru locul doi în clasamentul constructorilor
22 Oct 2008   •   15:05

Casey Stoner şi-a asigurat locul doi în clasamentul piloţilor la clasa Moto GP după ce a ocupat locul şase în Marele Premiu al Malaysiei, iar în acest weekend australianul va încerca să facă acelaşi lucru şi pentru Ducati, în clasamentul constructorilor. În prezent, italienii deţin un avantaj de doar un punct în faţa rivalilor de la Honda.
Cum cei de la Yamaha sunt deja campioni, Stoner şi rivalul Dani Pedrosa se vor înfrunta pentru un loc cât mai bun în cursa de la Valencia. ?Sperăm să obţinem un rezultat bun la Valencia şi să terminăm pe locul doi în clasamentul constructorilor?, a declarat Livio Suppo, project manager la Ducati MotoGP. El susţine că nu va fi uşor, pentru că Dani Pedrosa este foarte puternic pe acest circuit.
Stoner a terminat în urma lui Pedrosa anul trecut, pe circuitul de la Valencia, în timp ce victoria cea mai recentă a celor de la Ducati aici a venit în 2006, în urma evoluţiei lui Troy Bayliss.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: MotoGP
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close