Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto MP al Malaysiei: Lewis Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Sepang

MP al Malaysiei: Lewis Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Sepang

MP al Malaysiei: Lewis Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de la Sepang
02 Apr 2010   •   14:34


Lewis Hamilton a dominat antrenamentele de vineri, încheind ambele sesiuni ce preced Marele Premiu al Malayisei în frunte. Campionul mondial din 2008 a fost cel mai rapid dimineaţă pe circuitul de la Sepang, devansându-l pe Nico Rosberg de la Mercedes, iar apoi a stabilit din nou cel mai bun timp în sesiunea a doua: 1 minut şi 34,175 secunde.

Hamilton a înregistrat timpul respectiv la jumătatea sesiunii, sporindu-şi încrederea înaintea calificărilor de sâmbătă, după o cursă frustrantă în Australia, weekend-ul trecut.

"A fost cea mai bună sesiune pe care am avut-o cu această maşină. Am avut un program bun şi l-am respectat. Încă încerc să mă obişnuiesc cu pneurile, dar în general a fost bine", a declarat Hamilton.

Pilotul este însă precaut în vederea calificărilor. "Nu a fost o zi rea pentru noi, mai ales că în ultimele două calificări nu am excelat. Sperăm că mâine va fi un pic mai bine pentru noi, dar trebuie să avem grijă şi la vreme. Se pare că suntem competitivi, dar nu ştim ce strategii aleg ceilalţi în privinţa combustibilului etc. Aşa că aşteptăm şi vedem mâine", a mai spus Hamilton.

Sebastian Vettel a realizat al doilea cel mai rapid tur în 1 minut şi 34,441 secunde, după ce iniţial s-a plâns de probleme la monopostul Red Bull. Rosberg a fost al treilea, în timp ce campionul mondial en-titre Jenson Button a sosit al patrulea. Michael Schumacher a ratat încă o ocazie să îl întreacă pe coechipierul său de la Mercedes, Rosberg, terminând pe locul cinci sesiunea de antrenamente.

Topul celor mai rapizi zece piloţi a fost completat de Robert Kubica, Fernando Alonso, Sebastien Buemi, Vitaly Petrov şi Adrian Sutil.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lewis Hamilton
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close