Antena 3 Sport Alte sporturi Auto/Moto Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)

Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)

05 Apr 2009   •   15:19
Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)
Sursa foto: felipe massa

Al doilea Mare Premiu din sezonul 2009 al Formulei 1, cel din Malaysia, s-a încheiat mai devreme decât era programat, după doar 32 de tururi, Jenson Button fiind declarat câştigător. Ploaia a fost cea care a stricat cursa de la Sepang, ieşirile în decor şi nervii piperând o cursă care s-a dovedit foarte spectaculoasă atâta timp cât ploaia nu a stricat-o.
Cursa a fost oprită atunci când organizatorii şi-au dat seama că piloţii nu îşi mai pot menţine monoposturile pe pistă, trei abandonuri venind repede unul după altul. Mai întâi Sebastian Vettel de la Toro Rosso a ieşit în decor şi s-a oprit în afara pistei, apoi campionul mondial Lewis Hamilton s-a trezit ca bolidul şi-a pierdut aderenţa şi a început să se învârtească, pierzând secunde bune. Heidfeld de la BMW Sauber a greşit şi el, ajutat cu prisosinţă de vreme, şi a pierdut maşina de sub control.

Supărarea cea mai mare a fost, însă, la team-ul italian Ferrari. Aflaţi în situaţia penibilă de a nu avea nici un punct după două curse, echipierii scuderiei italiene, au trebuit să îi suporte şi pe Felipe Massa, pilotul având o criză de nervi în maşină. Probabil că lipsa acută de puncte este cea care l-a făcut pe brazilian să îşi piardă calmul când cerea un nou vizor. Răspunsul primit a fost unul de tot amuzamentul:
"Felipe, baby, stai calm, stai calm!"

Antena3.ro

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close