Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)

Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)

Nervi şi ieşiri în decor, în Marele Premiu al Malaysiei (VIDEO)
Sursa foto: felipe massa
05 Apr 2009   •   15:19

Al doilea Mare Premiu din sezonul 2009 al Formulei 1, cel din Malaysia, s-a încheiat mai devreme decât era programat, după doar 32 de tururi, Jenson Button fiind declarat câştigător. Ploaia a fost cea care a stricat cursa de la Sepang, ieşirile în decor şi nervii piperând o cursă care s-a dovedit foarte spectaculoasă atâta timp cât ploaia nu a stricat-o.
Cursa a fost oprită atunci când organizatorii şi-au dat seama că piloţii nu îşi mai pot menţine monoposturile pe pistă, trei abandonuri venind repede unul după altul. Mai întâi Sebastian Vettel de la Toro Rosso a ieşit în decor şi s-a oprit în afara pistei, apoi campionul mondial Lewis Hamilton s-a trezit ca bolidul şi-a pierdut aderenţa şi a început să se învârtească, pierzând secunde bune. Heidfeld de la BMW Sauber a greşit şi el, ajutat cu prisosinţă de vreme, şi a pierdut maşina de sub control.

Supărarea cea mai mare a fost, însă, la team-ul italian Ferrari. Aflaţi în situaţia penibilă de a nu avea nici un punct după două curse, echipierii scuderiei italiene, au trebuit să îi suporte şi pe Felipe Massa, pilotul având o criză de nervi în maşină. Probabil că lipsa acută de puncte este cea care l-a făcut pe brazilian să îşi piardă calmul când cerea un nou vizor. Răspunsul primit a fost unul de tot amuzamentul:
"Felipe, baby, stai calm, stai calm!"

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close