Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Ponta şi Tăriceanu s-au întrecut la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Ponta şi Tăriceanu s-au întrecut la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Ponta şi Tăriceanu s-au întrecut la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Iul 2011   •   09:23

Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu au participat în acest weekend la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă de la Sinaia. Fostul premier a concurat pe un automobil Lancia Fulvia, vechi de 40 de ani, şi s-a clasat pe locul al treilea la categoria "Automobile istorice".

A treia ediţie a concursului de raliu Sinaia Forever a reunit peste 70 de piloţi profesionişti, dar şi doi oameni politici recunoscuţi pentru pasiunea lor pentru maşinile cu mulţi cai-putere. Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu a concurat pe o maşină Lancia Fulvia, pe care recunoscut că şi-o dorea în tinereţe, acum 40 de ani.

Liderul social-democrat a preferat o maşină modernă şi mult mai puternică. Acesta a avut inscripţionat pe maşina sa şi un mesaj ironic la adresa lui Sorin Blejnar, ca o replică la afirmaţiile şefului Fiscului, conform cărora ANAF verifică sponsorizările pe care le primeşte Victor Ponta la cursele de raliuri.

Spectatorii prezenţi s-au declarat încântaţi, mai ales că a asfaltul ud a fost testul suprem pentru măiestria piloţilor. Singurul concurs urban de raliu a fost un succes deplin şi va continua şi în anii viitori.

 


×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close